Summa sidvisningar

torsdag 3 juli 2008

En salig röra bara..



- Sparka på en boll, eller sparka på dig?



Well..

Jag har sett mannen i mitt liv, ni vet han med stort H.. Han är lång och muskulös, rakat hår,mörka ögon, och ser bara så där farlig ut, men han är säkert den snällaste på denna jord.. Jag kände att det var kärlek vid första ögonkastet.. Jag föll handlöst.. Och hans röst är mörk och så otroligt manlig.. Och jag är Rätt säker på att this is it liksom..
Synd bara att det var i XXX som jag såg honom.. *asg*

Där blev alla lurade. Nej jag är inte personen som faller handlöst för Någon, eller jo det skulle kanske vara han men ändå! *hehe*
Nope, inga killar för mig. Det blir bara fel ändå... Jag kan tycka så mycket om någon, men så fort dom blir för på sticker jag snabbare än vinden.. Orka hålla på å hålla på :P

Insåg idag när jag hade packat all tvätt och skulle bege mig ner i tvättstugan, att jag hade kommit ihåg fel tid..det var igår jag skulle tvättat, mellan 16-20 .. men hade för mig att det var idag 12-16 ??? seriöst, hur förvirrad får man vara.. Som tur var så fanns det en lucka som gjorde att jag kan tvätta 16.20 idag, och den måstede jag ta för det behövs tvättas, och ingen ledig tid på ytterligare fem dagar....funkar inte! Så jag får vackert ställa in min träning och springa lite extra i trapporna i källarn istället :S

Tragiskt att man ärvde sin mors minne *haha* ;)

Smått förvirrad, men ack så lycklig.. =)

Fick ett fylle sms inatt, men såg det först i morse dock.. Men det är alltid trevligt att bli ihågkommen av någon liten fylletratt som dock tänker på mig i sin fylla vid halv tre på natten..

Från en sak till en annan... Jag köpte ju ett smycke till näsan i samband med att jag kapade ett hål i vänstra vingen.. Men jag har förlagt det totalt, och nu känns det allt som oftast att jag piercar om mig, då läkesmycket är som ett spjut i ena änden, och jag glömmer av att jag inte stöta i näsan utan att jag börjar blöda! Minne som en guldfisk.. jag har säkert lyckats slänga den lilla påsen med det viktiga lilla blingblinget! Jag blir så trött på mig själv ibland! =)

Och så är det ca 30 grader varmt och sol idag, och jag kan inte ta mig ner till stranden för då missar jag med all säkerthet min tvätt tid... SUCK!

Undrar hur det blir med träningen i helgen.. måste verkligen komma igång ordentligt =)
På Måndag ska jag iaf upp tidigt och träna, då är det Core som gäller, riktigt Nice! Får se om Denise ska hänka på eller hur det blir! =)

Har även diskat idag... Måste verkligen gå igenom lite vardagliga Regler vad gäller min kära storebror.. Jag gör för tillfället allt faktiskt, han har inte ens gått ut med soporna, eller jo, men då måste jag säga att Ska göra dte och det är lite kasst...
Men det är trist att hela tiden plocka efter någon.. Men han kommer nog till insikt snart =)
Trots allt så trivs jag ypperligt med att ha honom hemma faktiskt. Vi bråkar aldrig och det känns som att vi har ltie samma tänk kring mycket...Fast han tycker jag skenar iväg lite titt som tätt med mina idéer! *hehe* Men det får han ta :P

Åh jag vill ut och resa... Pratade med Denise och vi sa att vi åker i slutet av Augusti eller början på september.. Så det blir himlans nice faktiskt.. Eventuellt kommer Johan med också..en fungerande trio måste jag säga =)

Hmm... om man kanske skulle ägna den här soliga dagen åt att storstäda och få ordentligt rent här på bygget... det är nog inte helt fel tänkt..
Har ändå inte pengar att vistas ute på stan med!
Försäkringskassan är ett stort skämt! Helt seriöst, jag har vart sjukskriven ett bra tag nu. Jag har skickat in alla papper så fort jag fått dem och inte gjort annat än att sköta mig med den skiten. Ändå så har jag itne fått min sjukersättning än..Och jag ringde dem igår tror jag det var, då säger Kärringen att det är en behandlingstid på mellan 3-6 veckor per ärende..
Jo men man tackar, hur ska jag betala alla mina räkningar och hyra mm ???
Och när jag ställde den frågan sa hon bara ltie spänt att så är det för många, och det var iget hon kunde göra något åt! Man vill ju bara bomba ett sånt ställe och hon vill man ge ett kok stryk! men nä, istället för detta får man fint sitta hemma och vänta på pengarna.. Helt sinnessjukt ju! Jävla fjällapor!
Hmm... Nu ska jag ta tag lite av det som är mitt liv och röja lite i skiten... Eventuellt ringa någon vän, förmodligen inte dock..är inte så pratglad för tillfället =) Men...jag tänker på dem iaf :P

Kanske skriver mer sen, kanske inte...
Make love not wore *haha* ;)

2 kommentarer:

  1. Om jag håller försäkringskassan så slår du??...så tar vi a-kassan sen när vi endå e igång? =)

    SvaraRadera
  2. Jag är gärna med och slår på dom har iofs ingen kontakt med dom men man får ju tänka på framtida beskymmer.. hehe
    Sen vill jag även tillägga att han med stor H är redan upptagen med mig (och säkert många till i världen)=)

    SvaraRadera